onsdag 28 september 2016

29 September



Kaffets dag hörde jag att det var idag och inspirerad som jag blev så slängde jag ( tidigt i morse) en panna kokkaffe på spisen. Nu skulle det äntligen drickas kaffe på rätt dag (för övrigt så är alla dagar rätt dag då det gäller kaffe).
 Medan jag väntade har jag googlat lite och hittade en Temadagskalender.
Till min stora fasa upptäckte jag där att den 29 September dessutom är alla soffpotatisars dag och Återvinningens dag samt Resandefolkets dag.
 Kan man inte ens låta kaffet få en egen dag?

Men numera har väl i princip varje dag något speciellt tema som skall uppmärksammas, snart är det kanelbullens dag. Vad är då mer logiskt än att den dagen föregås av kaffets dag som alltså infaller idag den 29 september. Faktum är att den inte firas bara i Sverige utan även internationellt. Passar väl bra att den ligger i den så kallade höstmånaden då en kopp kaffe kan sitta bra i höstkylan.

29 September
Kaffets Dag
Alla soffpotatisars dag
Återvinningens dag
Resandefolkets dag

Vad händer anars hos mig idag ? Jo jag ska  försöka mig på att städa.  Det kan behövas kan jag tala om med tanke på att det inte blivit mycket gjort för mig på bra länge då jag inte haft någon energi i kroppen.

Ha en bra dag!

lördag 10 september 2016

Lördag


Två gånger idag har jag konstaterat att det är Lördag
Ändå stod jag just och undrade vad för dag det är !!!

Vem f*n snodde min hjärna???


Ja, lite koko är man kanske

Satt tidigare i morse i godan ro och läste en skvallerblaska och drack kaffe och käkade en smörgås.
Då plötsligt hör jag röster !!!! Väldigt tyst som om det är små, små pysslingar någonstans i lägenheten...

Jag går in i köket....Nej, inget ljud där, in i sovrummen,  kanske är det sonen/dottern som glömt stänga musiken på sin dator...Nehej???

In i vardagsrummet igen...Lutar mig över min dator. Är det där det låter???? Men hur skulle det gå till då jag nästan aldrig har ljudet på.... Kanske har jag fått besök från yttre rymden. Sätter mig ner och försöker ignorera det...Tänker att jag bara är trött.

Äsch.. Jag reser mig upp en gång till och bakom datorn ligger min mobiltelefon.... Som jag just lyssnat på musik i!!!! Och glömt stänga samt glömt bort var jag hade förlagt mobilen...Hahaha. Snacka om att ha kört huvvet i väggen ;)

Hoppas ni har en bra lördag...KrAm

lördag 3 september 2016

Nåja, vad är väl en bal på slottet

Att vakna på ”rätt sida” kräver en del har jag märkt!

I natt drömde jag för ovanlighetens skull. " Det händer inte ofta" Jag hade gärna velat sova och fortsätta drömma   Helst då det är en dröm som inte är riktigt ”i mål”…..
Men  03.47 tog drömmen slut. Och jag kunde inte somna om.

Nu drömde jag att jag skulle på en sk ”BAL” och jag var hypernöjd över att jag hade en DEJT som väntade där på mig! Men grejen var att jag först var tvungen att jobba färdigt . Jag jobbade på ett casino.. Och vi hade väldigt mycket skor som folk kunde få köpa också!?!?), sedan skulle jag bara sminka mig (och skulle testa att ”skulptera” ansiktet?!?) ja och så var det håret som var supersnyggt MEN när jag kollade mig i spegeln såg jag ut som en igelkott!?!

Väldigt lång historia kort så kom jag då aldrig på bal utan fastnade när någon ville ha hjälp att hitta ett par vinterskor mitt upp i alla förberedelser!

Jag är sjuukt besviken!

Idag skall jag spåna över vad den drömmen e.g.e.n.t.l.i.g.e.n betyder...

Ha en bra Lördag!